Niet storen-modus

9 november 2022

ID 222853

In de Niet storen-modus toont het Kaspersky-programma geen pop-upmeldingen over gebeurtenissen op uw pc die plaatsvinden tijdens een videogesprek, wanneer u een film bekijkt of actief gebruikmaakt van geïnstalleerde programma's of het toetsenbord. De Niet storen-modus kan ook sommige automatisch gestarte taken pauzeren of het uitvoeren van geplande taken vertragen om overmatig gebruik van computerbronnen te voorkomen.

De Niet storen-modus wordt automatisch in- en uitgeschakeld. U hoeft de programma-instellingen niet te wijzigen.

Na het verlaten van de niet storen-modus, gebruikt het programma het systeemvak van de taakbalk om een bericht weer te geven over gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan terwijl u bezig was. Als er meerdere gebeurtenissen waren, klikt u op de knop Bekijken om naar het Berichtencentrum te gaan en alle gebeurtenissen te bekijken.

U kunt ook alle gebeurtenissen van de afgelopen drie dagen bekijken in het Berichtencentrum op het Status tabblad in het Meldingen gedeelte.

Zolang de Gamemodus of de Niet storen-modus is ingeschakeld, ziet u ook geen meldingen van Kaspersky VPN Secure Connection en Kaspersky Password Manager geïnstalleerd op hetzelfde apparaat.

Kaspersky VPN is niet in alle regio's verkrijgbaar.

U kunt meer informatie vinden over het weergeven van meldingen in het gedeelte Programmameldingen configureren van Help.