Kaspersky Endpoint Security 11 voor Windows

De uit te voeren actie op schadelijke objecten uit het internetverkeer wijzigen

11 april 2023

ID 133739

Wanneer een geïnfecteerd object in het internetverkeer wordt gedetecteerd, blokkeert het onderdeel Web Threat Protection standaard de toegang tot het object en toont het een melding over de actie.

Zo wijzigt u de actie die op schadelijke objecten uit het internetverkeer moet worden uitgevoerd:

1. Klik onder in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer in het venster met programma-instellingen BeschermingEssential Threat ProtectionWeb Threat Protection .
  3. Selecteer in het gedeelte Actie bij detectie van een dreiging de actie die Kaspersky Endpoint Security moet uitvoeren op schadelijke objecten uit het internetverkeer:
    • Download blokkeren. Als deze optie wordt geselecteerd bij de detectie van een geïnfecteerd object in het internetverkeer, blokkeert het onderdeel Web Threat Protection de toegang tot het object en toont het een bericht in de browser.
    • Melden. Als deze optie wordt geselecteerd bij de detectie van een geïnfecteerd object in het internetverkeer, staat Kaspersky Endpoint Security toe dat het object wordt gedownload naar de computer maar voegt het informatie over het geïnfecteerde object toe aan de lijst met actieve dreigingen.
  4. Sla uw wijzigingen op.