Kaspersky Endpoint Security 11 voor Windows

Rapporten van Adaptieve controle op afwijkingen bekijken

11 april 2023

ID 177558

Zo bekijkt u rapporten van Adaptieve controle op afwijkingen:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Open in de map Beheerde apparaten in de structuur van de Beheerconsole de map met de naam van de beheergroep waartoe de relevante clientcomputers behoren.
  3. Selecteer in de werkruimte het tabblad Beleid.
  4. Selecteer het noodzakelijke beleid en dubbelklik om de beleidseigenschappen te openen.
  5. Selecteer in het gedeelte Security Controls het subgedeelte Adaptieve controle op afwijkingen.

De instellingen van het onderdeel Adaptieve controle op afwijkingen ziet u rechts in het venster.

6. Doe een van de volgende acties:
    • Klik op de knop Rapport over status van regels als u een rapport over de instellingen van de regels van Adaptieve controle op afwijkingen wilt bekijken.
    • Klik op de knop Rapport over activering van regels als u een rapport over de activering van de regels van Adaptieve controle op afwijkingen wilt bekijken.
  7. Het rapport wordt gemaakt.

Het rapport wordt in een nieuw venster weergegeven.