Stap 8. Installatie van programma voorbereiden

26 februari 2021

ID 123467

U wordt aanbevolen de installatie te beschermen omdat uw computer mogelijk geïnfecteerd is met kwaadaardige programma’s die de installatie van Kaspersky Endpoint Security 10 voor Windows kunnen hinderen.

De bescherming van het installatieproces is standaard ingeschakeld.

Als het programma echter niet kan worden geïnstalleerd (bijvoorbeeld wanneer een externe installatie wordt uitgevoerd via Windows Extern bureaublad), wordt u aanbevolen de bescherming van het installatieproces uit te schakelen. In dit geval breekt u de installatie af en start u de Installatiewizard van het programma opnieuw. Schakel bij de stap ‘Installatie van programma voorbereiden’ het selectievakje Bescherm het installatieproces uit.

Het selectievakje Controleer de compatibiliteit met Citrix PVS schakelt de functie in of uit die stuurprogramma's in een Citrix PVS-compatibiliteitsmodus installeert.

Schakel dit selectievakje alleen in als u met Citrix Provisioning Services werkt.

Het selectievakje Voeg het pad naar het bestand avp.com toe aan de systeemvariabele %PATH% schakelt een optie in of uit waarmee het pad naar het bestand ‘avp.com’ wordt toegevoegd aan de systeemvariable %PATH%.

Als het selectievakje is ingeschakeld, moet het pad naar het uitvoerbare bestand niet worden ingevoerd voor het starten van Kaspersky Endpoint Security of een taak ervan. Het volstaat om de naam van het uitvoerbare bestand en de opdracht om de specifieke taak te starten in te voeren.

Klik op de knop Vorige om naar de vorige stap van de Installatiewizard terug te gaan. Klik op de knop Installeren om het programma te installeren. Klik op de knop Annuleren om de Installatiewizard te stoppen.

De huidige netwerkverbindingen worden mogelijk beëindigd wanneer het programma op de computer wordt geïnstalleerd. De meeste beëindigde netwerkverbindingen worden hersteld nadat de installatie van het programma is voltooid.