Over het licentiebestand

26 februari 2021

ID 127995

Een licentiebestand is een bestand met de extensie .key die u na de aanschaf van Kaspersky Endpoint Security krijgt van Kaspersky. Een licentiebestand dient om een code toe te voegen die het programma activeert.

U hoeft geen verbinding te maken met de activatieservers van Kaspersky om het programma met een licentiebestand te activeren.

U kunt een licentiebestand herstellen als u het per ongeluk hebt verwijderd. Mogelijk hebt u een licentiebestand nodig om een Kaspersky CompanyAccount te registreren.

Doe een van het volgende om een licentiebestand te herstellen:

• Neem contact op met de leverancier van de licentie.
  • Krijg op basis van uw bestaande activeringscode een licentiebestand op de Kaspersky-website.