Het terugdraaien van malwareacties tijdens de desinfectie inschakelen of uitschakelen

26 februari 2021

ID 133736

Zo schakelt u het terugdraaien van malwareacties tijdens de desinfectie in of uit:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Antivirusbescherming links in het venster het subgedeelte Systeembewaking.

Rechts in het venster ziet u de instellingen van het onderdeel Systeembewaking.

3. Voer een van de volgende acties uit:
    • Als u wilt dat Kaspersky Endpoint Security tijdens de desinfectie de acties terugdraait die door malware in het besturingssysteem zijn uitgevoerd, schakelt u het selectievakje Malware-acties tijdens desinfectie terugdraaien in.
    • Als u wilt dat Kaspersky Endpoint Security tijdens de desinfectie de acties negeert die door malware in het besturingssysteem zijn uitgevoerd, schakelt u het selectievakje Malware-acties tijdens desinfectie terugdraaien uit.
  4. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.