Bestanden terugzetten vanuit quarantaine

14 februari 2024

ID 242173

Kaspersky Endpoint Security zet bestanden terug naar hun oorspronkelijke map. Als de doelmap is verwijderd of als de gebruiker geen toegangsrechten tot die map heeft, plaatst het programma het bestand in de map %DataRoot%\QB\Restored. Daarna moet u het bestand handmatig naar de bestemmingsmap verplaatsen.

Bestanden terugzetten vanuit quarantaine:

1. Selecteer in het hoofdvenster van de webconsole OperationsRepositoriesQuarantine.
  2. Hiermee opent u de lijst met bestanden in quarantaine. Selecteer in die lijst de bestanden die u wilt terugzetten en klik op Restore.

Kaspersky Endpoint Security zet dit bestand terug. Als de doelmap al een bestand met dezelfde naam heeft, annuleert het programma het terugzetten van het bestand. Voor EDR Optimum- en EDR Expert-oplossingen verwijdert het programma het bestand na herstel. Voor andere oplossingen bewaart het programma een kopie van het bestand in Quarantaine.