Wijziging van virtuele server configureren

13 maart 2024

ID 140374

Wanneer u schakelt tussen apps, websites en categorieën van websites met verschillende instellingen voor de virtuele server, kunt u configureren welke server Kaspersky-app moet gebruiken: de huidige server of de opgegeven server voor de app of website die u gaat openen.

U kunt de wijziging van de virtuele server configureren als u de ongelimiteerde versie gebruikt.

Zo configureert u de wijziging van de virtuele server:

1. VPN openen.
  2. Tik Instellingen > Slimme bescherming.
  3. Tik op Welke VPN-server gebruiken.
  4. Geef op welke actie Kaspersky-app moet ondernemen als u schakelt tussen apps, websites of categorieën van websites waarvoor verschillende virtuele servers zijn geconfigureerd:
    • Vanuit de instellingen. De app wijzigt uw virtuele locatie op basis van de locatie die u hebt opgegeven voor de app of website die u momenteel opent.
    • Huidige server. De app wijzigt uw virtuele locatie niet. U blijft de huidige locatie gebruiken.
    • Vragen. De app toont een melding waarin u kunt opgeven of u de virtuele locatie al dan niet wilt wijzigen.

Als u ervoor kiest om de virtuele server voor de opgegeven website of app niet te wijzigen, wordt u de komende 6 uren niet door de app gevraagd of u de server voor deze website of app wilt wijzigen.