Over de functie Password Manager

13 maart 2024

ID 140394

Kaspersky Password Manager beschermt al uw wachtwoorden en andere vertrouwelijke gegevens met een enkel hoofdwachtwoord. U kunt Kaspersky Password Manager installeren op desktopcomputers, laptops en mobiele apparaten met Microsoft Windows, macOS, Android of iOS om al uw gegevens veilig en gesynchroniseerd te houden.

De Password Manager-functie wordt door de Kaspersky Password Manager-app geleverd. Als u Password Manager wilt gebruiken, installeert u Kaspersky Password Manager nadat u de Kaspersky Security Cloud-app hebt geïnstalleerd.

Raadpleeg de Kaspersky Password Manager Hulp voor instructies over het gebruik van Kaspersky Password Manager op mobiele apparaten.