Wat als een onbekend apparaat verbinding maakt met uw wifinetwerk thuis

13 maart 2024

ID 142923

Wanneer een nieuw apparaat verbinding maakt met uw wifinetwerk thuis, kunt u het volgende doen:

Als u niet weet wie het nieuwe apparaat gebruikt, tikt u op Laat me zien hoe in Hoe bescherm ik mijn wifinetwerk thuis? sectie. Hiermee gaat u naar de Knowledge Base van Kaspersky waar u kunt lezen hoe u uw wifinetwerk thuis beveiligt tegen onverwachte gasten.