Over Appvergrendeling

13 maart 2024

ID 144306

Met de functie Appvergrendeling kunt u uw privégegevens beschermen. U kunt apps zoals Facebook, WhatsApp, Foto's, Berichten, Snapchat, Instagram, Viber, Gmail, Instellingen en elke andere app vergrendelen om te voorkomen dat anderen toegang tot deze apps krijgen. Wanneer u een app opent die wordt beschermd door App Lock, vraagt de Kaspersky-app u om de toegang tot de app te ontgrendelen met uw geheime code, ontgrendelingspatroon of vingerafdruk.

Appvergrendeling is alleen beschikbaar in de premiumversie van Kaspersky-app.

Kaspersky-app gebruikt de apparaatinstellingen om apps te vergrendelen. Voor goede bescherming adviseren we het volgende:

• Bescherm de app Instellingen met Appvergrendeling.
  • Bescherm Kaspersky-app tegen ongeoorloofde verwijdering door het selectievakje Bescherming tegen verwijdering in te schakelen in de instellingen Waar is mijn apparaat.