Over de verificatie in twee stappen

13 maart 2024

ID 179815

De verificatie in twee stappen is mogelijk niet beschikbaar in uw regio. Voor meer informatie raadpleegt u de Help van My Kaspersky.

Met de verificatie in twee stappen voorkomt u dat anderen zich aanmelden bij uw My Kaspersky-account zelfs als ze uw wachtwoord weten. Om uw identiteit te verifiëren, ontvangt u een unieke veiligheidscode op een van de volgende manieren:

• Via een sms. Hiervoor gebruiken we het telefoonnummer dat u op My Kaspersky hebt opgegeven. Dit betekent dat zowel uw wachtwoord als uw telefoon vereist zijn om u aan te melden bij uw account.
  • Via een authenticatie-app. U moet eerst tweestapsverificatie via uw mobiele telefoonnummer instellen om de authenticator-app-functie beschikbaar te maken.

U kunt de verificatie in twee stappen inschakelen op My Kaspersky. Als u een ander telefoonnummer hebt, kunt u het updaten op My Kaspersky. Mocht u al aangemeld zijn bij uw account op een apparaat, dan verandert er niets voor u. Raadpleeg Help van My Kaspersky voor gedetailleerde instructies.

De beveiligingscode is voor een korte periode geldig. Als deze code verloopt, moet u een nieuwe beveiligingscode vragen.

Als u geen sms met een beveiligingscode hebt ontvangen