Aanmelden bij My Kaspersky met de QR-code

13 maart 2024

ID 190104

If you already have a My Kaspersky account and use Kaspersky Security Cloud for Windows on your computer, you can sign in to Kaspersky-app by scanning your personal QR code. In dat geval worden uw accountgegevens automatisch naar het nieuwe apparaat overgedragen.

U kunt zich aanmelden bij My Kaspersky met behulp van een QR-code op apparaten met Android 7-14 waarop Google Play-services zijn geïnstalleerd.

De QR-code is gemaakt door My Kaspersky-services en bevat belangrijke parameters voor uw authenticatie. Stuur uw QR-code naar niemand, omdat dit kan leiden tot datalekken.

Hoe de QR-code te krijgen