Garantie op schermreparatie

13 maart 2024

ID 244442

Schermreparatiegarantie is alleen beschikbaar voor gebruikers in India.

Bij aankoop van een abonnement op de Kaspersky-app kunt u een gratis schermreparatiegarantie van Servify ontvangen die de kosten voor de reparatie van het scherm van uw smartphone gedeeltelijk dekt.

Om de garantie te accepteren, moet u deze binnen 5 dagen na aankoop van het abonnement activeren. U kunt de garantie ook tijdens uw proefperiode activeren, maar u kunt deze pas gebruiken nadat u het abonnement hebt aangeschaft.

De garantie is van toepassing voor 1 smartphone die bij aanvang van de garantie minder dan 2 jaar oud is. Deze is alleen van toepassing op smartphones van de volgende merken:

• Samsung
  • Xiaomi
  • OPPO
  • Realme
  • Nokia
  • MOTOROLA
  • LG
  • Lenovo
  • Vivo
  • Oneplus

Raadpleeg voor meer informatie de volledige voorwaarden voor schermreparatie.