Verbinding met My Kaspersky maken

14 februari 2022

ID 112738

Als je Kaspersky Internet Security hebt gedownload vanaf My Kaspersky, logt het programma automatisch in bij je account bij de eerste start. Als je Kaspersky Internet Security hebt gedownload vanaf de Kaspersky-website, kun je inloggen bij My Kaspersky met je My Kaspersky-account of kun je een account aanmaken.

Op My Kaspersky kun je het volgende doen:

• Het programma activeren.
  • Informatie bekijken over de licentie of het abonnement.
  • Je licentie of abonnement kopen en verlengen.
  • De status van je abonnement controleren.
  • Status van computerbescherming bekijken.
  • Problemen oplossen en dreigingen neutraliseren.
  • Een Volledige Scan en Snelle Scan uitvoeren of plannen voor een of meer apparaten.
  • Programmadatabases updaten voor een of meer apparaten.
  • Programmaonderdelen inschakelen of uitschakelen.
  • Aanbevelingen weergeven.
  • Contact opnemen met Technische Support.

Als je een ander Kaspersky-programma hebt gebruikt, zoals Kaspersky Internet Security voor een ander apparaat, heb je wellicht al een My Kaspersky-account.

Opmerking: als je bent ingelogd bij My Kaspersky in een ander Kaspersky-programma op de Mac, kan je door Kaspersky Internet Security worden gevraagd in te loggen bij My Kaspersky met hetzelfde account.

Inloggen bij My Kaspersky met je bestaande account

Belangrijk: als je versie van het programma is gedownload vanaf je My Kaspersky-account dat al een toegepaste activatiecode voor Kaspersky Internet Security heeft en de licentie is nog niet verlopen, wordt het programma automatisch geactiveerd nadat je bij My Kaspersky inlogt.

Een My Kaspersky-account aanmaken vanuit de programma-interface

Overschakelen naar ander My Kaspersky-account