Over de upgrade naar Kaspersky Security Cloud

14 februari 2022

ID 183302

Als de licentiehouder de licentie of het abonnement voor Kaspersky Internet Security upgradet naar een abonnement op Kaspersky Security Cloud, krijg je een melding van het programma met het bericht dat je de upgrade naar Kaspersky Security Cloud moet uitvoeren.

De versie van het programma upgraden naar Kaspersky Security Cloud

Belangrijk: als je ervoor kiest om geen upgrade naar Kaspersky Security Cloud uit te voeren, moet je het programma met een andere activatiecode activeren.

Wat je moet doen als je geen upgrade naar Kaspersky Security Cloud wilt uitvoeren

Wanneer je na de upgrade Kaspersky Security Cloud voor het eerst start, word je automatisch ingelogd op het My Kaspersky-account waartoe het Kaspersky Security Cloud-abonnement behoort.

Nadat je licentie of abonnement voor Kaspersky Internet Security is geüpgraded naar een abonnement op Kaspersky Security Cloud, kun je de activatiecode ervan niet meer gebruiken om een ander exemplaar van Kaspersky Internet Security te activeren. Als je een reserveactivatiecode hebt toegevoegd aan je versie van Kaspersky Internet Security, kun je na de upgrade de reservecode gebruiken om een ander exemplaar van Kaspersky Internet Security te activeren.