VPN inschakelen

12 april 2023

ID 127004

VPN inschakelen:

• Open het hoofdvenster van het programma en zet de schakelaar in de stand Aan.
  • Selecteer VPN inschakelen in het contextmenu van het pictogram van het programma in het systeemvak.

VPN wordt ingeschakeld. De status van de VPN kan tijdens de werking van het programma worden gewijzigd.

Bij eventuele verbindingsproblemen wordt de VPN-sessie standaard automatisch hersteld om een veilige verbinding te garanderen. U ontvangt een melding over de verbindingsstatus en mogelijke verbindingsproblemen, bijvoorbeeld wanneer u de instellingen van uw proxyserver, Windows Firewall of virtuele adapter moet controleren.