Over geavanceerde opties voor VPN

12 april 2023

ID 127965

De extra functies voor VPN zijn beschikbaar wanneer Kaspersky Plus of Kaspersky Premium op de computer is geïnstalleerd en actief is.

Extra functies van VPN zijn onder meer:

• Instellingen voor de inschakeling van VPN bij bezoeken aan de volgende categorieën van websites:
    • Websites voor bankzaken
    • Betaalsystemen
    • Online winkels en e-commercesites
    • Sociale netwerken
  • Instellingen voor het automatisch wijzigen van de locatie van de VPN-server. Als u in de instellingen voor VPN verschillende locaties voor websites uit verschillende categorieën hebt opgegeven, kunt u instellen of u al dan niet de locatie van de VPN-server wilt wijzigen wanneer u een website uit een andere categorie bezoekt.
  • Instellingen voor VPN voor individuele websites, zoals websites die u vaak bezoekt.