Lokaal verwerkte gegevens

12 april 2023

ID 248517

Dit gedeelte bevat informatie over gegevens die lokaal worden verzameld en verwerkt. De gegevens worden gebruikt om statistieken over productfouten te verzenden om de functionaliteit ervan te verbeteren.

• Het ID van het Softwareonderdeel
  • De versie van het onderdeel van de Software
  • Het pad van het bronbestand
  • Nummer van de tekenreeks in de script waar de fout is opgetreden
  • De naam van de module waarin de fout wellicht is opgetreden
  • ID softwaremodule
  • Geneste fout opgetreden tijdens het werken van het programma
  • Het type fout
  • De tekst van het foutbericht
  • De geheugenstack van het mislukte Softwareproces
  • Adres voor het laden van softwaremodule
  • Het ID van het processysteem (PID)
  • De grootte van het object dat wordt verwerkt
  • De beschrijving van een object dat wordt verwerkt zoals gedefinieerd in de objecteigenschappen
  • De kenmerkgegevens