Informatie over versies van Kaspersky VPN Secure Connection

12 april 2023

ID 127799

U kunt de gratis versie of de Onbeperkte versie van Kaspersky VPN Secure Connection gebruiken. Om de Onbeperkte versie van het programma te gebruiken, moet u een abonnement aanschaffen.

Gratis versie van het programma

Bij gebruik van de gratis versie van het programma:

Onbeperkte versie van het programma

Het aantal apparaten waarop u de Onbeperkte versie van het programma kunt gebruiken, is afhankelijk van de voorwaarden van uw abonnement.

Bij gebruik van de Onbeperkte versie van het programma:

• U kunt dagelijks onbeperkt veilig verkeer gebruiken op elk apparaat (behalve wanneer uw verkeer wordt beperkt door uw internetprovider).
  • U kunt een locatie van de VPN-server selecteren.
  • U kunt via de snelste server een beveiligde verbinding tot stand brengen.
  • U kunt de Kill Switch-functie configureren om uw internetverbinding volledig te verbreken als uw VPN-verbinding wegvalt, zodat uw gegevens nooit worden blootgesteld aan onbeveiligde internettoegang.
  • U kunt configureren dat een VPN-verbinding alleen voor geselecteerde programma's wordt ingeschakeld (split tunneling).
  • U kunt de Double VPN-functie gebruiken om uw IP-adres twee keer te wijzigen, wat voor een extra versleutelingslaag zorgt.
  • U kunt een aangepaste DNS via HTTPS-server configureren om te profiteren van de functies van uw DNS-provider.

De Onbeperkte versie van Kaspersky VPN Secure Connection moet verbonden zijn met My Kaspersky.