Over het account voor de Beheerconsole voor Kaspersky Small Office Security

13 augustus 2019

ID 101735

Een account bij de Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security is vereist om u bij de Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security aan te melden en om de beheerconsole en bepaalde Kaspersky Lab-programma’s te gebruiken.

Als u nog geen account bij de Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security hebt, kunt u er een aanmaken in de beheerconsole of via programma’s die compatibel zijn met de beheerconsole. U kunt ook accounts van andere Kaspersky Lab-bronnen gebruiken om u aan te melden bij de portal.

Wanneer u een account bij de Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security aanmaakt, moet u een geldig e-mailadres opgeven en een wachtwoord instellen. Het wachtwoord moet minstens 8 tekens, één cijfer, één hoofdletter en één kleine letter bevatten. Spaties zijn niet toegestaan.

Als het wachtwoord te zwak of veelgebruikt is, wordt het account niet aangemaakt.

Nadat het account is aangemaakt, ontvangt u een e-mailbericht met een koppeling voor de activatie van uw account.

Activeer uw account met de koppeling in de e-mail.