Andere bronnen met informatie over het programma

13 augustus 2019

ID 131689

Pagina van Kaspersky Small Office Security op de website van Kaspersky Lab

Op de pagina van Kaspersky Small Office Security kunt u algemene informatie over het programma en de functies en kenmerken ervan bekijken.

De pagina van Kaspersky Small Office Security bevat een koppeling naar de Online Shop. Daar kunt u het programma aanschaffen of verlengen.

De pagina van Kaspersky Small Office Security in de Knowledge Base

De Knowledge Base is een sectie van de website van de Technische Support.

Op de pagina van Kaspersky Small Office Security in de Knowledge Base kunt u artikelen lezen die nuttige informatie, aanbevelingen en antwoorden op veelgestelde vragen over de aanschaf, de installatie en het gebruik van het programma bevatten.

Artikelen in de Knowledge Base bieden mogelijk antwoorden op vragen over Kaspersky Small Office Security en andere Kaspersky Lab-programma's. Artikelen in de Knowledge Base bevatten mogelijk ook nieuws van de Technische Support.

Kaspersky Lab-programma's met onze community bespreken

Als uw vraag niet dringend is, kunt u uw vraag bespreken met experts van Kaspersky Lab en andere gebruikers van onze community.

In de community kunt u bestaande onderwerpen bekijken, commentaar leveren en nieuwe discussieonderwerpen aanmaken.