Gegevens uit een back-up herstellen met Kaspersky Restore Utility

13 augustus 2019

ID 57646

Met Kaspersky Restore Utility kunt u gegevens uit een back-upopslag beheren op een computer waarop een Kaspersky Lab-programma beschadigd is geraakt of is verwijderd. Na de installatie van het programma bevindt het hulpprogramma zich standaard in de map Kaspersky Restore Utility in de installatiemap van het programma. Als u het hulpprogramma wilt gebruiken op een computer waarop het Kaspersky Lab-programma niet is geïnstalleerd of is beschadigd, kopieert u het hulpprogramma naar een verwisselbare schijf.

Restore Utility starten

Een opslag openen met Restore Utility

Gegevens vanuit een back-up herstellen