Over de licentie

13 augustus 2019

ID 70647

Een licentie is een recht, dat is verleend onder de Gebruiksrechtovereenkomst, om het programma gedurende een bepaalde tijd te gebruiken. De licentie is gekoppeld aan de unieke code die u hebt voor de activatie van uw kopie van Kaspersky Small Office Security.

Een licentie geeft u recht op de volgende services:

• Het gebruiksrecht voor het programma op één of meerdere apparaten

Het aantal apparaten waarop u het programma kunt gebruiken, wordt vermeld in de Gebruiksrechtovereenkomst.

• Assistentie van de Technische Support van Kaspersky Lab
  • Andere beschikbare services van Kaspersky Lab of haar partners tijdens de tijdsduur van de licentie.

Voor het gebruik van het programma moet u een licentie voor het gebruik van het programma aanschaffen.

De licentie heeft een beperkte gebruiksduur. Wanneer de licentie verloopt, blijft het programma werken maar wel met een beperkte functionaliteit (u kunt bijvoorbeeld de databases en de programmamodules niet bijwerken of Kaspersky Security Network niet gebruiken). U kunt nog steeds alle programma-onderdelen gebruiken en scannen op virussen en andere malware, maar alleen met de databases die zijn geïnstalleerd voordat de licentie verliep. Als u Kaspersky Small Office Security wilt blijven gebruiken in de modus met volledige functionaliteit, moet u de licentie verlengen.

We adviseren dat u de licentie verlengt voordat deze verloopt om een maximale bescherming van uw computer tegen alle dreigingen voor de beveiliging te verzekeren.

Voordat u een licentie aanschaft, kunt u een gratis evaluatieversie van Kaspersky Small Office Security krijgen. De evaluatieversie van Kaspersky Small Office Security blijft tijdens een korte evaluatieperiode werken. Wanneer de evaluatieperiode is verstreken, worden alle functies van Kaspersky Small Office Security uitgeschakeld. Als u het programma wilt blijven gebruiken, moet u een licentie aanschaffen.

Een licentie voor Kaspersky Small Office Security geeft u recht op het gebruik van de volgende programma's:

• Kaspersky Small Office Security 5 Personal Computer
  • Kaspersky Small Office Security 5 File Server
  • Kaspersky Internet Security for Mac
  • Kaspersky Internet Security for Android
  • Kaspersky Password Manager

U krijgt ook toegang tot de Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security voor het beheer van de apparaatbescherming.