Toegang tot de beheerfuncties van Kaspersky Small Office Security beveiligen met een wachtwoord

13 augustus 2019

ID 70756

Een enkele computer kan worden gedeeld door meerdere gebruikers met verschillende niveaus van computerervaring en -kennis. Als verschillende gebruikers onbeperkte toegang tot Kaspersky Small Office Security en de instellingen ervan hebben, kan het niveau van de computerbeveiliging risico lopen.

Voor de beperking van de toegang tot het programma kunt u een beheerderswachtwoord instellen en opgeven voor welke acties dit wachtwoord moet worden ingevoerd:

• Programma-instellingen configureren
  • Het programma afsluiten
  • Het programma verwijderen

Toegang tot beheer van Kaspersky Small Office Security beveiligen met een wachtwoord:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Settings 2019.png onder in het venster.

Het venster Instellingen wordt geopend.

3. Selecteer links in het venster het gedeelte Algemeen en klik op de koppeling Wachtwoordbeveiliging instellen om het venster Wachtwoordbeveiliging te openen.
  4. Vul in het geopende venster de velden Nieuw wachtwoord en Bevestig wachtwoord in.
  5. In de groep met instellingen Wachtwoordbereik specificeert u de programma-acties waartoe u de toegang wilt beperken.

Een vergeten wachtwoord kan niet worden hersteld. Als u uw wachtwoord bent vergeten, neemt u contact op met de Technische Support om de toegang tot de instellingen van Kaspersky Small Office Security te herstellen.