Rapport over de status van het besturingssysteem aanmaken

13 augustus 2019

ID 71117

Een systeemstatusrapport maken:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop De knop Support onder in het venster.

Het venster Support wordt geopend.

3. Klik in het geopende venster op de koppeling Tools voor ondersteuning om het venster Tools voor ondersteuning te openen.
  4. Klik in het geopende venster op de koppeling Rapport over de status van het besturingssysteem aanmaken om een artikel van de Knowledge Base te openen waarin u kunt lezen hoe u een rapport over de status van het besturingssysteem maakt.
  5. Volg de instructies in het artikel van de Knowledge Base.