Automatische activatie van de Kaspersky Protection-extensie inschakelen

13 augustus 2019

ID 82971

Zo schakelt u de automatische activatie van de Kaspersky Protection-extensie in:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Settings 2019.png onder in het venster.

Het venster Instellingen wordt geopend.

3. Selecteer links in het venster het gedeelte Bescherming.
  4. Selecteer rechts in het gedeelte Bescherming het gedeelte Web Anti-Virus.
  5. Klik in het geopende venster Instellingen van Web Anti-Virus op de koppeling Geavanceerde instellingen om het venster Geavanceerde instellingen van Web Anti-Virus te openen.
  6. Schakel in het gedeelte Kaspersky Protection-extensie het selectievakje Activeer Kaspersky Protection-extensie automatisch in browsers in.