Kaspersky Password Manager starten

13 augustus 2019

ID 84839

Kaspersky Password Manager is ontworpen om wachtwoorden veilig te bewaren en tussen uw apparaten te synchroniseren. Kaspersky Password Manager moet afzonderlijk van Kaspersky Small Office Security worden geïnstalleerd.

Na de installatie kunt u Kaspersky Password Manager starten via het menu Start (in Microsoft Windows 7 of Microsoft Windows 10), via het Startscherm (in Microsoft Windows 8 of Microsoft Windows 8.1) of via het venster van Kaspersky Small Office Security.

Als Kaspersky Small Office Security is geïnstalleerd op een bestandsserver, kunt u Kaspersky Password Manager niet installeren en starten.

Kaspersky Password Manager vanuit het venster van Kaspersky Small Office Security starten

Kaspersky Password Manager downloaden en installeren

Raadpleeg de Help van Kaspersky Password Manager voor instructies om Kaspersky Password Manager te gebruiken.

Kaspersky Password Manager is mogelijk niet beschikbaar in bepaalde regio's. Als u Kaspersky Password Manager al hebt geïnstalleerd, wordt u aanbevolen uw wachtwoorden op te slaan voordat u naar Kaspersky Small Office Security 6 migreert.