Stap 2. Selecteer mappen voor back-up

13 augustus 2019

ID 93343

Als u in de vorige stap van de wizard de optie Maak back-ups van bestanden uit opgegeven mappen hebt geselecteerd, klikt u op de knop Map toevoegen en selecteert u een map in het geopende venster Map voor back-up selecteren of sleept u de map naar het programmavenster.

Selecteer het selectievakje Beperk back-up per bestandstype als u wilt opgeven van welke categorieën van bestanden in de geselecteerde mappen een back-up moet worden gemaakt.