Een update voor de databases en programmamodules starten

13 augustus 2019

ID 93958

Als u een update voor de databases en programmamodules wilt starten,

selecteert u het onderdeel Bijwerken in het contextmenu van het programmapictogram in het systeemvak van de taakbalk.

Zo start u een update voor de databases en programmamodules vanuit het hoofdvenster van het programma:

1. Open het hoofdvenster van het programma en klik op de knop Database-update.

Het venster Database-update wordt geopend.

2. Klik in het venster Database-update op de knop Update starten.