Aan de slag

13 augustus 2019

ID 97156

Als u wilt dat Kaspersky Small Office Security de browsers volledig ondersteunt, moet de Kaspersky Protection-extensie worden geïnstalleerd en ingeschakeld in de browsers. Kaspersky Small Office Security gebruikt de Kaspersky Protection-extensie voor het invoegen van een script in de webpagina die in Beschermde Browser wordt geopend en in het verkeer. Het programma gebruikt het script voor interactie met de webpagina en de verzending van gegevens naar banken waarvan de websites worden beschermd door het onderdeel Veilig Bankieren. Het programma gebruikt een digitale handtekening om gegevens te beschermen die door het script worden verstuurd. Kaspersky Small Office Security kan het script insluiten zonder de Kaspersky Protection-extensie te gebruiken.

Kaspersky Small Office Security ondertekent de door het script verstuurde gegevens met behulp van de geïnstalleerde antivirusdatabases en verzoeken aan Kaspersky Security Network. Het programma verstuurt verzoeken naar Kaspersky Security Network ongeacht of u de voorwaarden van de Verklaring van Kaspersky Security Network hebt aanvaard.

Voor het besturingssysteem Windows 8

De Kaspersky Protection-extensie wordt tijdens de installatie van Kaspersky Small Office Security geïnstalleerd in browsers als Windows 8 of een ouder besturingssysteem is geïnstalleerd op de computer.

Na de installatie van Kaspersky Small Office Security moet u de Kaspersky Protection-extensie inschakelen:

• Als u de extensie in Mozilla Firefox wilt inschakelen, moet u de installatie van de extensie in het venster van de browser toestaan.
  • In Google Chrome moet u toestaan dat de Kaspersky Protection-extensie wordt ingeschakeld. Als u hebt geweigerd om de extensie in te schakelen, moet u de Kaspersky Protection-extensie later handmatig installeren en inschakelen door deze vanaf de Chrome Web Store te installeren.

Voor het besturingssysteem Windows 10

Als uw computer werkt met het besturingssysteem Windows 10, moet u de Kaspersky Protection-extensie handmatig installeren in de browser Microsoft Internet Explorer. U kunt de extensie installeren via het informatieve bericht in Berichtencentrum.