Het sociale netwerkaccount wijzigen of de verbinding ervan met het kinderprofiel verbreken

28 maart 2024

ID 123311

Zo wijzig je het sociale-netwerkaccount dat met het profiel van het kind is verbonden:

1. Ga naar het gedeelte Kinderen.
  2. Selecteer boven in het venster het profiel van het kind.
  3. Ga naar het subgedeelte Sociale Netwerken.
  4. Klik op de knop Instellingen.

Als de monitoring van de sociale netwerken was uitgeschakeld voor het kind, schakel je deze in om informatie over het verbonden sociale netwerkaccount van het kind te zien.

5. Klik onder in de pagina op de koppeling <naam van sociaal netwerk>-account wijzigen.

Een bevestigingsvenster wordt geopend.

6. Bevestig het verbreken van de verbinding met het sociale netwerkaccount van het kind.

De verbinding van het sociale netwerkaccount van het kind met het Kaspersky Safe Kids profiel van het kind is verbroken.

7. Typ het e-mailadres van je kind om het een bericht met een verbindingskoppeling te sturen.
  8. Klik op de knop Versturen.

Het bericht met de verbindingskoppeling wordt naar het e-mailadres van je kind verstuurd.

9. Zorg ervoor dat je kind klikt op de koppeling Bescherming inschakelen in het verstuurde bericht en is aangemeld bij het sociaal netwerk.

De verbinding van het sociale-netwerkaccount met het kinderprofiel is verbroken.

Je kunt de verbinding van het sociale netwerkaccount met het profiel van het kind verbreken.

De verbinding van het sociale netwerkaccount met het profiel van het kind verbreken

Raadpleeg ook

Een sociaal netwerkaccount verbinden met het profiel van een kind