Over de automatische gestarte abonnementsduur

28 maart 2024

ID 136795

Het abonnementsduur van een Kaspersky-programma kan na de installatie van het programma op een apparaat automatisch worden gestart.

Het abonnementsduur start als aan de volgende voorwaarden is voldaan:

• Het abonnement is beperkt in duur en aantal apparaten of is gekocht als onderdeel van het pakket voor meerdere apparaten en heeft ook beperkingen in duur en aantal apparaten.
  • Informatie over het abonnement wordt aan je account toegevoegd.
  • Het abonnement is nog niet eerder gebruikt.
  • Het programma is geïnstalleerd met een persoonlijk installatiepakket dat informatie over het abonnement bevatte.

Je ziet een melding voordat je vanuit je account een persoonlijk installatiepakket downloadt van het programma waarvoor de abonnementsduur automatisch kan worden gestart.