De uitnodiging voor het delen van de bescherming annuleren

28 maart 2024

ID 143456

Je kunt de uitnodiging annuleren voordat de gebruiker die accepteert. Als de gebruiker de uitnodiging al heeft geaccepteerd, kun je het abonnement van de gebruiker intrekken.

Zo annuleer je de uitnodiging:

1. Ga naar het gedeelte Abonnementen.
  2. Klik in het product abonnementspaneel op de knop Gebruikers.
  3. Klik op de knop met de naam van de gebruiker wiens uitnodiging je wilt annuleren.

Een venster met gebruikersgegevens wordt geopend.

4. Klik op de koppeling Uitnodiging annuleren.

Het bevestigingsvenster wordt geopend.

5. Bevestig de bewerking.

De uitnodiging wordt geannuleerd. De gebruiker kan dan de bescherming niet meer gebruiken met het gedeelde abonnement. Je kunt de gebruiker een nieuwe uitnodiging voor een gedeelde bescherming sturen.

Raadpleeg ook

Het abonnement intrekken voor een gebruiker