Zo verstuur je je abonnement naar een verbonden apparaat

28 maart 2024

ID 173437

Om een abonnement naar een verbonden apparaat te sturen:

1. Ga naar het gedeelte Abonnementen.
  2. Klik op de gewenste abonnement.
  3. Klik op de knop Bescherm nog een apparaat en selecteer Verbonden apparaat.
  4. Klik op de knop Abonnement sturen.
  5. Selecteer het apparaat waarnaar je het abonnement wilt versturen.
  6. Klik op de knop Versturen.

Het versturen van een abonnement is mogelijk niet beschikbaar. De levering van een abonnement kan geruime tijd duren (tot wel 24 uur).

Als je de huidige abonnement op je apparaat wilt vervangen door een ander abonnement, moet je eerst het huidige abonnement voor je apparaat intrekken en dan een nieuw abonnement ernaar versturen.

Raadpleeg ook

Het abonnement intrekken voor een apparaat

Het gebruik van een gedeelde bescherming weigeren

De app activeren via My Kaspersky