Alle websites behalve uitzonderingen blokkeren

28 maart 2024

ID 181439

Deze functie is momenteel alleen beschikbaar op Windows-apparaten met Kaspersky Safe Kids 1.0.5.4096 of hoger, op Android-apparaten met Kaspersky Safe Kids 1.33 of hoger, op iOS-apparaten met Kaspersky Safe Kids 1.47 of hoger en op macOS-apparaten met Kaspersky Safe Kids 1.7 en hoger.

Zo blokkeer je alle websites behalve uitzonderingen:

1. Ga naar het gedeelte Kinderen.
  2. Selecteer het profiel van het kind.
  3. Ga naar het subgedeelte Internet.
  4. Klik op de knop Instellingen.
  5. Zorg ervoor dat de schakelaar Internetactiviteit monitoren is ingeschakeld. Als de schakelaar is uitgeschakeld, schakel je deze in.
  6. Selecteer in het onderdeel Beperkingen voor websitecategorieën de optie Alle websites behalve uitzonderingen blokkeren.
  7. Klik op de knop Opslaan.

Binnen enkele minuten zijn de nieuwe instellingen toegepast op de apparaten van het kind als ze met het internet verbonden zijn.