Het abonnement intrekken voor een apparaat

28 maart 2024

ID 182700

Als je het abonnement voor een apparaat intrekt, kun je de beveiliging ervan niet meer op afstand beheren.

Zo trek je het abonnement voor een apparaat in:

1. Ga naar het gedeelte Abonnementen.
  2. Selecteer het abonnement dat je nodig hebt en klik om het abonnement-paneel te laten verschijnen.
  3. Klik op het apparaat waarvan u het abonnement wilt intrekken in het gedeelte Mijn apparaten.
  4. Open het vervolgkeuzemenu Geïnstalleerde apps om de lijst van op het apparaat geïnstalleerde apps uit te breiden.
  5. Klik op het prullenbakpictogram (myk_delete) op waarvoor je het abonnement wilt intrekken.
  6. VERBREEK VERBINDING VAN ACCOUNT formulier wordt geopend. Klik op OK om het abonnement van het apparaat in te trekken en de geïnstalleerde app los te koppelen van je account.

Het intrekken van het abonnement wordt gestart. Dit proces kan geruime tijd duren (tot wel 24 uur).