Over beperkingen bij het gebruiken van een abonnement

28 maart 2024

ID 228828

Je kunt je Kaspersky-abonnement, of de apps uit het abonnement die met je zijn gedeeld, mogelijk niet gebruiken als het abonnement regiospecifiek is en je account in een specifieke regio is geregistreerd. Je kunt bijvoorbeeld Kaspersky VPN Secure Connection niet gebruiken als je account geregistreerd is China. Voor meer informatie zie Regionale beperkingen.

Als iemand een abonnement heeft gedeeld met jou, zie je het in je My Kaspersky-account. Mogelijk kun je wel niet alle apps en services gebruiken die deel uitmaken van dit abonnement. De eigenaar van dit abonnement kan bijvoorbeeld al het maximale aantal apparaten bereikt hebben. Ook de Kaspersky VPN Secure Connection-service heeft beperkingen: de service kan alleen met het account van de eigenaar worden gebruikt en kan dus niet met andere accounts worden gedeeld.

Als je een abonnee bent en de VPN-app niet kunt downloaden, heb je mogelijk de VPN-service per ongeluk geregistreerd onder een ander account. Neem contact op met de Klantenondersteuning om die weer over te zetten naar jouw account.