Een apparaat verbinden met je account

28 maart 2024

ID 95241

Als je een apparaat wilt verbinden met je My Kaspersky-account, moet je een Kaspersky-programma op het apparaat verbinden met je account. Hieronder vind je de instructies voor je Kaspersky-programma:

• Kaspersky Anti-Virus
  • Kaspersky Internet Security
  • Kaspersky Internet Security for Mac
  • Kaspersky Internet Security for Android

Kaspersky-apps voor Android zijn niet beschikbaar in China vanwege lokale wetgeving. Zie Regionale beperkingenvoor meer informatie.

• Kaspersky Total Security
  • Als je een ander Kaspersky-programma gebruikt, vind je mogelijk informatie over de verbinding van je programma met My Kaspersky in de Help van het programma op Kaspersky Online Help. De koppeling voor de verbinding van een apparaat met My Kaspersky kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien:

My Kaspersky-koppeling

De verbindingskoppeling in het hoofdvenster van het programma

Een apparaat verbinden als je het Kaspersky-programma nog niet hebt geïnstalleerd

Welke programma's kun je verbinden?

Je kunt maximaal 500 apparaten verbinden met je My Kaspersky-account.

Raadpleeg ook

De app activeren via My Kaspersky

Gekochte programma's downloaden

Over de bescherming van apparaten via My Kaspersky