Je wachtwoord wijzigen

28 maart 2024

ID 95243

Zo wijzig je het wachtwoord:

1. Klik op de koppeling met je e-mailadres in de rechterbovenhoek van de pagina.

Het vervolgkeuzemenu wordt geopend.

2. Klik op de knop Accountinstellingen.

Hiermee open je een venster waarin je de accountinstellingen kunt bewerken.

3. Ga naar het tabblad Wachtwoord.
  4. Voer nieuw wachtwoord in.

Het wachtwoord moet minstens 8 tekens lang zijn en minstens één cijfer, één hoofdletter en één kleine letter hebben. Het mag geen spaties bevatten. Het wachtwoord mag niet een recent gebruikt wachtwoord zijn. Raadpleeg de Wachtwoordvereisten.

5. Voer het nieuwe wachtwoord opnieuw in.
  6. Klik op de knop Opslaan.
  7. Bevestig de wijziging door het huidige wachtwoord in te voeren.

Het nieuwe wachtwoord wordt opgeslagen.

Het wijzigen van het wachtwoord kan leiden tot verlies van Kaspersky Safe Kids-gegevens! Zorg dat ten minste één apparaat van je kind verbonden is met internet en aangemeld is bij Kaspersky Safe Kids voordat je je wachtwoord wijzigt, opdat je instellingen en statistieken worden opgeslagen.