Een profiel voor een kind toevoegen

28 maart 2024

ID 95259

Zo voeg je een kinderprofiel toe:

1. Ga naar het gedeelte Kinderen.
  2. Klik boven in het venster op de knop met een bestaand kinderprofiel.
  3. Klik op de knop Profiel toevoegen.

Hiermee open je een venster voor het toevoegen van een kinderprofiel.

4. Voer informatie over het kind in en klik op Volgende.

Hiermee open je een venster waarin je de apparaten van het kind kunt selecteren.

5. Selecteer de soorten apparaten die het kind gebruikt en klik op Volgende.
  6. Klik op de koppeling naast het geselecteerde apparaat om instructies voor de download en installatie van Kaspersky Safe Kids te openen.
  7. Download en installeer Kaspersky Safe Kids op alle apparaten van het kind en klik op de knop Gereed. Installatie voltooid.

Hiermee open je een venster met de melding dat het programma met succes is geconfigureerd.

Je kunt maximaal 100 kinderprofielen toevoegen aan je My Kaspersky-account.