Instellingen voor berichten bewerken

28 maart 2024

ID 95262

Je kunt de instellingen voor berichten bewerken voor de volgende soorten gebeurtenissen:

• gebeurtenissen die te maken hebben met de abonnementen die aan je account zijn toegevoegd
  • dreigingen voor de beveiliging van de apparaten die verbonden zijn met je account
  • de activiteiten van je kind als je Kaspersky Safe Kids gebruikt
  • informatie over beveiligingsnieuws
  • Nieuw bericht van de Klantenondersteuning

Voor de berichten van Kaspersky Safe Kids kun je er ook voor kiezen om de berichten per e-mail of via de app in de modus voor ouders te ontvangen.

Zo bewerkt je de instellingen voor berichten:

1. Klik rechts boven aan de pagina op het meldingspictogram (Berichten).

Het venster met de berichten wordt geopend.

2. Klik rechts boven in het venster met de berichten op het tandwielpictogram (Instellingen voor berichten).

Hiermee open je een venster waarin je de instellingen voor berichten kunt bewerken.

3. Schakel in het gedeelte My Kaspersky de selectievakjes in voor de soorten berichten die je op My Kaspersky wilt ontvangen.
  4. Als je Kaspersky Safe Kids gebruikt: gebruik in het gedeelte Kaspersky Safe Kids de schakelaars om de afleveringsmethoden voor berichten in of uit te schakelen.
  5. Schakel de selectievakjes in voor de soorten berichten van Kaspersky Safe Kids die je wilt ontvangen.
  6. Klik op de knop Opslaan.

Je ontvangt berichten naargelang je instellingen.

Raadpleeg ook

Statistieken voor selectie van beveiligingsnieuws verwijderen