Een Volledige Scan starten

28 maart 2024

ID 95347

Tijdens een Volledige Scan scant het Kaspersky-programma alle harde schijven van een computer op malware en andere dreigingen. Je kunt Volledige Scan gebruiken om alle bestanden, mappen en sectoren van je apparaat te scannen op malware.

Volledige Scan kan op afstand worden gestart op apparaten die worden beschermd door Kaspersky Total Security, Kaspersky Internet Security for Mac, Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security en Kaspersky Security Cloud.

Je kunt Volledige Scan starten op één beheerd apparaat of op alle beheerde apparaten tegelijk.

Zo start je Volledige Scan op een beheerd apparaat:

1. Ga naar het gedeelte Apparaten.
  2. Klik op het apparaat dat je wilt scannen.
  3. Klik op de knop Volledige Scan.
  4. Bevestig de start.

Wanneer de scan wordt uitgevoerd, worden een voortgangsindicator (percentage van voltooiing en resterende tijd) en de knop Stoppen weergegeven. Nadat de scan is voltooid, vind je een rapport over de scan onder de koppeling die de datum van de laatste scan toont.

Al je apparaten tegelijk scannen