Beschermingsonderdelen inschakelen of uitschakelen

28 maart 2024

ID 95349

Je kunt de My Kaspersky-website gebruiken om beschermingsonderdelen van het programma op een beheerd apparaat op afstand in of uit te schakelen.

Door beschermingsonderdelen uit te schakelen is het apparaat mogelijk minder beveiligd. Als de uitschakeling van een beschermingsonderdeel mogelijk gevaar inhoudt, moet je het wachtwoord van het account invoeren om de actie te bevestigen.

De beschermingsonderdelen van het programma kunnen op afstand worden in- of uitgeschakeld op apparaten die worden beschermd door Kaspersky Total Security, Kaspersky Internet Security for Mac, Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security en Kaspersky Security Cloud.

Zo schakel je een beschermingsonderdeel in of uit:

1. Ga naar het gedeelte Apparaten.
  2. Klik op het gewenste apparaat.
  3. Selecteer het tabblad Onderdelen.
  4. Om een onderdeel in of uit te schakelen, gebruik je de schakelaar in het gedeelte met het beschermingsonderdeel.
  5. Bevestig indien nodig de actie door het wachtwoord van het account in te voeren.