Over abonnementenbeheer

28 maart 2024

ID 96075

Als je een abonnement op afstand wilt beheren, moet je eerst informatie over het abonnement toevoegen aan je account. Je kunt ook verbinding maken met een apparaat waarop je het Kaspersky-programma hebt geactiveerd met de abonnement.

Je vindt informatie over het abonnement van je programma in de Hulp van het programma op Kaspersky Online Help.

Mogelijk kun je abonnementen alleen verlengen en beheren op onze website of op die van de externe provider als je ze bij die externe serviceprovider hebt gekocht. Voor zulke abonnementen wordt een koppeling naar de externe shop weergegeven. En voor mobiele apps kunnen abonnementen mogelijk alleen vanuit je App Store-account worden beheerd.

Raadpleeg ook

De app activeren via My Kaspersky

Een apparaat verbinden met je account

Gekochte programma's downloaden