Veilig Zoeken inschakelen en uitschakelen

28 maart 2024

ID 96891

Zo schakel je Veilig Zoeken in of uit:

1. Ga naar het gedeelte Kinderen.
  2. Selecteer boven in het venster het profiel van het kind.
  3. Ga naar het subgedeelte Internet.
  4. Klik op de knop Instellingen.
  5. Zorg ervoor dat de schakelaar Internetactiviteit monitoren is ingeschakeld. Als de schakelaar is uitgeschakeld, schakel je deze in.
  6. Gebruik de schakelaar Veilig Zoeken om Veilig Zoeken in of uit te schakelen.

Op apparaten met iOS 13 heeft de functie voor het monitoren van het internetgebruik enkele beperkingen. Meer info

Raadpleeg ook

Monitoren van internetactiviteit inschakelen en uitschakelen