De huidige locatie van een kind bepalen

28 maart 2024

ID 96913

Zo bepaal je de huidige locatie van het mobiele apparaat van het kind:

1. Ga naar het gedeelte Kinderen.
  2. Selecteer het profiel van het kind waarvan je de locatie wilt bepalen via het mobiele apparaat.
  3. Ga naar het subgedeelte Waar is mijn kind.
  4. Klik op de knop Instellingen.
  5. Zorg ervoor dat de schakelaar Locatie monitoren is ingeschakeld. Als de schakelaar is uitgeschakeld, schakel je deze in.
  6. Klik op de knop Rapporten.

Nadat het programma de locatie van het apparaat van het kind heeft bepaald, wordt de huidige locatie op een kaart weergegeven.

7. Om informatie over de huidige locatie van het mobiele apparaat van het kind to verniewen, klik op het vernieuwen pictogram (Vernieuwen) en Coördinaten update.

De huidige locatie van het mobiele apparaat van het kind kan in de volgende gevallen niet worden bepaald: het apparaat is uitgeschakeld; het apparaat bevindt zich buiten het gebied dat door het netwerk wordt gedekt; de GPS-module of de locatievoorzieningen op het apparaat zijn uitgeschakeld; het apparaat is niet verbonden met het apparaat.