Je Facebook-account verbinden met je My Kaspersky-account

28 maart 2024

ID 97412

Je kunt je Facebook-account verbinden met je My Kaspersky-account om je snel aan te melden.

Zo verbind je je Facebook-account:

1. Klik op de aanmeldingspagina op Aanmelden bij Facebook.

Je ziet nu het Facebook-autorisatievenster.

2. Meld je indien nodig aan bij Facebook.
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als je al een account voor My Kaspersky hebt, voer je de accountgegevens in.
    • Als je geen My Kaspersky-account hebt, maak je een nieuw account aan:
      1. Voer je e-mailadres in.
      2. Voer je wachtwoord voor het nieuwe account in.

Het wachtwoord moet minstens 8 tekens lang zijn en minstens één cijfer, één hoofdletter en één kleine letter hebben. Het mag geen spaties bevatten. Raadpleeg Wachtwoordvereisten.

3. Bevestig wachtwoord.
  4. Klik op Doorgaan.

Je Facebook-account is verbonden met je account op My Kaspersky.

Wanneer je bent aangemeld met een Facebook-account, moet je het wachtwoord van je My Kaspersky-account invoeren alvorens je kritieke bewerkingen voor de beveiliging kunt uitvoeren (zoals een abonnement kopen of je wachtwoord wijzigen).