Klantenondersteuning verkrijgen

28 maart 2024

ID 98011

Als je geen oplossing voor je probleem vindt in de documentatie of in een van de informatiebronnen over de app, adviseren we dat je contact opneemt met de Klantenondersteuning. Bezoek de Klantenondersteuning website om contact op te nemen met onze experts, die al je vragen over het installeren en gebruiken van de app kunnen beantwoorden.

Lees eerst de regels voor ondersteuning voordat je contact opneemt met de Klantenondersteuning.