Pictogram van het programma in het systeemvak van de taakbalk

27 maart 2023

ID 144575

Na de installatie van Kaspersky Safe Kids verschijnt het programmapictogram in het systeemvak van de taakbalk. Het pictogram van het programma heeft een contextmenu.

Via het contextmenu kunt u het volgende doen:

• Bekijk de status van Kaspersky Safe Kids (actief, gepauzeerd, beschikbare update en meer).
  • Controleer de toegestane tijd voor het huidige account (alleen beschikbaar voor het computeraccount van een kind).
  • Pauzeer en hervat Kaspersky Safe Kids (alleen beschikbaar voor het computeraccount van een kind).
  • Ga naar de My Kaspersky-website om de instellingen van Kaspersky Safe Kids te bekijken en te wijzigen of om rapporten over de activiteit van kinderen te bekijken.
  • Open het venster Kinderen en hun Windows-accounts om de lijst met uw kinderen en hun Windows-accounts te bekijken en te bewerken.
  • Configureer de instellingen voor een proxyserver en de registratie van gebeurtenissen.
  • Start de synchronisatie van de instellingen handmatig.
  • Open de online Help van het programma.
  • Bekijk informatie over het programma.
  • Sluit Kaspersky Safe Kids af.

Als het programmapictogram verandert in het programmapictogram met een groene cirkel , is er een nieuwe versie van Kaspersky Safe Kids beschikbaar. U kunt de update starten vanuit het contextmenu van het programmapictogram.